banner



Kaartverkoop Fortuna Sittard-Ajax start maandag

De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare. Klik hier voor meer informatie over het wedstrijdbezoek.

Meer informatie over vakken, hoe een kaartverkoop werkt of het wedstrijdbezoek?

Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Ajax - FK Shakhtar Donetsk

Ajax speelt een oefenduel tegen FK Shakhtar Donetsk op dinsdag 26 juli om xx:00, in de Johan Cruijff Loonshit. Shakhtar stond eind februari bovenaan in de Oekraïense comepetitie, voordat die werd stilgelegd. De Oekraïense ploeg mag daarom komend seizoen aantreden in de Champions League en bevindt zich in juli in Nederland voor een trainingskamp.

Steun voor Oekraïne

Bij deze wedstrijd worden Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd die momenteel zijn opgevangen in de regio Amsterdam. Ook worden vrijwilligers die zich inzetten voor Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten uitgenodigd. Ajax en de Johan Cruijff Arena hebben besloten om de opbrengst van de wedstrijd te doneren aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen in Nederland en hulpprojecten in Oekraïne.

Kaartverkoop regulier - uitverkocht

Alle reguliere kaarten voor deze wedstrijd zijn uitverkocht.

Kaartverkoop F-SIDE

Alle seizoenkaarthouders kunnen nog per seizoenkaart 4 kaarten bestellen voor de F-side. Leden van de supportersvereniging en Social club Card houders kunnen 2 kaarten per account bestellen voor de F-side.

Tickets

Johan Cruijff Schaal

Als landskampioen strijdt Ajax voor de tiende keer tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Deze spannende aftrap van het nieuwe seizoen is op zaterdag 30 juli om xx:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Alle kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn uitverkocht.

Eredivisie

Op maandag 18 juli start de kaartverkoop van alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft. Om te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, op 14 augustus. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €thirty. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid echter beperkt zijn.

Op vrijdag 22 juli first om 10 uur de vrije verkoop voor de duels met FC Groningen, sc Heerenveen, Excelsior en Vitesse. Alle Ajacieden kunnen dan kaarten kopen, een Club Card is niet nodig. Voor de overige duels komt er geen vrije verkoop beschikbaar.

Samen naar de wedstrijd?
Wil je met andere Ajacieden naar de wedstrijd? Voeg deze personen dan toe aan Friends & Family in je 'Mijn Ajax' business relationship. Na acceptatie van de uitnodiging kan je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen. We raden aan om dit ruim voor de verkoop te doen.

Verkoopschema 4 kaarten per duel

Verkoopschema 2 kaarten per duel

.

Ajax Vrouwen

Het seizoen 2021/22 is afgerond. Voor het seizoen 2022/23 is er nog geen speelschema en kaartverkoopinformatie bekend. De informatie wordt aangepast via onze social media kanalen en deze pagina zodra dit bekend is.

Jong Ajax

Sportpark de Toekomst is waar de legendes van morgen klaargestoomd worden voor het grote podium. Hier zetten grote talenten hun eerste stappen in het betaald voetbal, zodat ze kunnen doorgroeien naar de Johan Cruijff ArenA en misschien zelfs een Europese topcompetitie.

Jong Ajax seizoenkaart

Je kunt t/yard 22 juli jouw seizoenkaart voor Jong Ajax kopen . De seizoenkaart kost € 85 en wordt verkocht onder het kopje ' Jong Ajax '. Per bestelling kun je maximaal twee kaarten afrekenen. De seizoenkaart wordt verstrekt als digitale pas in de Ajax app. Er is een beperkte exclusieve beschikbaarheid dus wees er snel bij. Als seizoenkaarthouder van Jong Ajax krijg je toegang tot alle nineteen thuisduels in de Keuken Kampioen divisie en profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een korting van bijna € 50 op de losse kaartverkoop
  • De wedstrijden zijn altijd in de avond, na werktijd
  • Je hebt een eigen plek op de overdekte Bob Haarms-tribune

Ticketshop

Verlengen

Was je al in het bezit van een Jong Ajax seizoenkaart? Dan kan jetot en met 22 juli jouw seizoenkaart voor € 85 verlengen. Voor dit bedrag krijg je toegang tot alle xix thuisduels in de Keuken Kampioen Divisie en profiteer je van de bovenstaande voordelen.

Verlengen

Losse verkoop

Op dit moment is er nog geen informatie bekend over de losse verkoop per duel voor Jong Ajax.

Seizoenkaarten

Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2022/23 zijn uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven voor als er weer in de toekomst seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel.

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Gild Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken.

Uitduels

Meer informatie over uitduels?

Kaartverkoop uitwedstrijden

Source: https://www.ajax.nl/fans/kaartverkoop/

Posted by: rawlsparunt.blogspot.com

0 Response to "Kaartverkoop Fortuna Sittard-Ajax start maandag"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel